< vorige volgende >

Verklaring Besseling AD - 25-01-2018

Besseling Groep heeft kennis genomen van het artikel dat op (25 januari 2018) gepubliceerd is door de Amersfoortse Courant.

Besseling Groep doet thans onderzoek naar de gebeurtenissen die door de Amersfoortse Courant worden genoemd en welke gebeurtenissen zouden hebben plaats gevonden in de periode dat de familie Besseling een (interim) bestuurder had aangesteld. Deze (interim) bestuurder voerde de dagelijkse leiding binnen Besseling Groep. Besseling Groep heeft de (interim) bestuurder eind september 2017 met onmiddellijke ingang ontslagen. De inhoud van het artikel wordt meegenomen naar het onderzoek naar het (dis)functioneren van de (interim) bestuurder. Tegen deze (interim) bestuurder heeft Besseling Groep reeds strafrechtelijke aangifte gedaan.

Besseling heeft eveneens strafrechtelijk aangifte gedaan wegens laster en smaad tegen deze (interim) bestuurder.

Besseling Groep is bekend met de aangifte die door Jan de Wit Group tegen de medewerker is gedaan. Besseling Groep en Jan de Wit Group werken samen in het onderzoek naar het handelen van de medewerker.

Voor zover Besseling Groep heeft begrepen heeft de Amersfoort Courant het artikel gepubliceerd naar aanleiding van een "tip" gegeven door de (interim) bestuurder.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Edwin Besseling, 088-8855855< vorige volgende >

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com