Evenementenvervoer

Een geslaagd evenement of het nu grootschalig of kleinschalig is begint en eindigt met uitstekend verzorgd vervoer. En dat is nu net ons specialisme. Daarom stellen wij ons graag even voor.

Uitstekende kwaliteit
Keurmerk Touringcarbedrijf Besseling Travel realiseert zich hoe belangrijk het is dat u met een betrouwbare partner samenwerkt. Daarom werken wij volgens een kwaliteitssysteem dat is gecertificeerd conform de NEN-EN-ISO 9001:2008. Zo bent u verzekerd van een juiste uitvoering van uw opdracht.

Pendelvervoer
Wij kunnen uw pendelvervoer uitstekend verzorgen met zogenaamde openbaar vervoerbussen. Deze bussen beschikken over een lage instap, 54 zitplaatsen en de mogelijkheid om ook een rolstoel-gebruiker te vervoeren.

Logistieke begeleiding
Logistiek is onze specialiteit. Daarom stellen wij voor u de opstapschema’s met bijbehorende tijden op, verzorgen wij de nummering van de touringcars, de parkeerbegeleiding en coördinatie ter plaatse. Zo kunt u zich bezighouden met het evenement zelf en het vervoer aan ons overlaten.

Flexibiliteit
Flexibiliteit vinden wij zeer belangrijk. Daarom kunt u tot het laatste moment bij ons terecht met uw eventuele aanpassingen. Besseling Travel zoekt dan samen met u naar de gewenste oplossing.
Uiteraard is ons noodnummer 24 uur per dag bereikbaar, u staat er dus nooit alleen voor!

Vervoer op maat
Ons bedrijf is centraal gelegen in Nederland, zodat wij door het gehele land inzetbaar zijn. Door ons zeer gevarieerde wagenpark (25-, 37-, 50-, 54-, 60-persoons touringcars, 82-persoons dubbeldekkers, VIP-touringcars, rolstoeltouringcars) kunnen wij altijd maatwerk leveren.
Voor zeer grote projecten beschikken wij over een goede samenwerking met gekwalificeerde Keurmerk collegabedrijven. Zo kunnen wij iedere gewenste groepsgrootte uitstekend vervoeren.

Aanvullende diensten
Besseling Travel maakt onderdeel uit van de Pouw Vervoer Groep: dé specialist op het gebied van personen- en goederenvervoer. Naast evenementenvervoer bieden wij u een totaaloplossing.
Denkt u bijvoorbeeld aan:
- Het gehele uitnodigingstraject verzorgen.
- Een eigen telefoonnummer beschikbaar stellen waar uw gasten zich kunnen aan- en/of afmelden.
- het bezorgen van de uitnodigingen per koerier.
- het vervoeren (thuisbrengen) van enkele personen of een kleine groep per luxe taxi/stretched limousine.
- het bevestigen van borden met uw naam op de zijkant van onze touringcar.
- het tonen van een video/dvd aan boord van de touringcar.
- het verzorgen van catering aan boord van de touringcar.

Kunnen wij u van dienst zijn? Wij nemen graag contact met u op !


 

Locatie Amersfoort  

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com