Besseling Travel Nieuwsbrief

Met de heerlijke lange zomeravonden achter de rug en het najaar in aantocht is Besseling Travel alweer druk bezig met tal van uitjes voor het komende jaar.

Middels deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over alle ins & outs van Besseling Travel. Ook verschijnt er iedere keer een extra interessante aanbieding waar u als speciale klant gebruik van kunt maken.
Wij wensen u veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief en hopen u binnenkort (weer) als reiziger te mogen begroeten!

Besseling Magazine
Besseling geeft voortaan 4x per jaar een fraai magazine uit. Het eerste exemplaar verschijnt in november 2009. In het magazine staan boeiende verhalen van bedrijven waar we nauw mee samenwerken, maar ook leuke of indrukwekkende ervaringen van onze eigen passagiers. Het blad is zeker de moeite waard en voor u dé manier om alles te weten te komen over ons bedrijf!
Indien u wilt adverteren in ons magazine, is dit mogelijk. Dit kan al vanaf euro 195,00. Voor u een goede manier om uw naamsbekendheid in de regio Amersfoort te vergroten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Besseling Travel:
telefonisch 033 - 4 765 755 of per e-mail travel@besseling.com.

100e SETRA voor Besseling
Wij hebben onze 100ste SETRA-touringcar in ontvangst mogen nemen. Dit is natuurlijk uitbundig gevierd! Zo zijn we met een aantal van onze grotere opdrachtgevers vertrokken naar de SETRA-fabriek in Ulm in Duitsland. Hier werden we zeer feestelijk onthaald en kreeg de familie Besseling haar 100ste SETRA aangeboden: Een uiterst luxe 35-persoons VIP-touringcar, voorzien van een glazen dak. Hiermee beschikt Besseling inmiddels over 4 luxe VIP-touringcars met diverse afmetingen.

Economische Crisis: Besseling staat niet stil!
Stilstaan is achteruit gaan en ons doel is juist vooruit te gaan! Ook tijdens de huidige economische crisis heeft Besseling een rotsvast vertrouwen in de toekomst. Daarom zetten wij in op kwaliteit met een jong, modern, luxe en milieuvriendelijk wagenpark. Inmiddels zijn er in 2009 alweer 16 nieuwe touringcars in Amersfoort gearriveerd. De gemiddelde leeftijd van ons wagenpark is hiermee op 2,5 jaar gekomen. Alle nieuwe touringcars rijden op EURO 5, de meest moderne emissienorm in de touringcarbranche.

Veiligheid voorop!
Al onze nieuw binnengekomen touringcars zijn uitgerust met Afstand Regel Tempomaat, Active Brake Assist en SpoorwegAssisent (zorgt dat de touringcar alarm afgeeft als de chauffeur zonder richting aan te geven van rijbaan verandert) en brandmelders in motor- en kofferruimte. De rolstoeltouringcars zijn tevens uitgerust met een brandblusinstallatie in het motorcompartiment.

Compleet dagje Walibi!
In samenwerking met Walibi World heeft Besseling een speciaal arrangement samengesteld voor groepen vanaf 20 personen.
Voor een sensationele dag bent u bij Walibi World in Biddinghuizen aan het juiste adres. Superspannende attracties worden afgewisseld met show en entertainment. Bloedstollende achtbanen, spetterende shows met diverse special effects; er is voor ieder wat wils…
Aan het einde van de dag gaat u lekker BBQ-en op het terrein van Walibi.
Dit alles voor de spectaculaire prijs van € 49,00 per persoon (bij min. 46-50 personen). Inclusief vervoer per luxe touringcar, entree Walibi, Big BBQ Buffet. (tarief is exclusief consumpties. Het is mogelijk om een drankenassortiment bij te boeken).
Wilt u geen gebruik maken van de barbecue: Ook voor entreebewijzen en vervoer bieden wij speciale tarieven!

Bent u niet bang uitgevallen: Bezoek dan de Halloween Fright Nights, elke vrijdag, zaterdag en zondagavond in de periode van 17 oktober t/m 1 november. Let op: niet geschikt voor jonge kinderen!

Wist u dat....

  • Al onze touringcars van het merk SETRA zijn: de Rolls Royce onder de touringcars
  • Wanneer u lid bent van zorginstelling Beweging 3.0 u € 2,50 korting krijgt op een individuele dagtocht en grote kortingen op meerdaagse reizen
  • Wanneer u met een groep een dagje wilt skiën (indoor of outdoor) wij dit inclusief materiaal en/of diner kunnen aanbieden
  • Wij ook meerdaagse reizen in binnen- en buitenland voor u organiseren
  • Wij een eigen wasstraat hebben en dat deze uitgebouwd gaat worden
  • Er op onze website www.besseling.com vele nieuwe bedrijfsuitjes staan
  • De medewerkers van Besseling Travel graag uw uitdaging aangaan!
  • Ons zusterbedrijf Bestax al uw personenvervoer t/m 8 personen regelt
  • U voor het (spoed-)vervoer van documenten, maar ook hele pallets terecht kunt bij Besseling Koeriersdienst
  • De totale Besseling Groep bestaat uit maar liefst 500 gemotiveerde medewerkers en 350 bedrijfswagens

Besseling Travel verzorgt voor u:

Wilt u hierover meer informatie hebben, neemt u dan contact op met onze
afdeling verkoop, 033 - 4 765 755 of via email travel@besseling.com
Ook kunt u hierover meer informatie vinden op onze website www.besseling.com

Keurmerk Touringcarbedrijf Besseling Travel
 De Stuwdam 5 - 3815 KM Amersfoort
tel 033 - 4 765 755 - www.besseling.com - travel@besseling.comFollow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com