Groot Kerstcircus Den Haag

Voor de 19de keer op het Haagse Malieveld
 

Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 schitteren wereldsterren in een splinternieuwe tent op het Malieveld. We presenteren een voorstelling in de traditie van het Circusfestival van Monte Carlo en het beroemde Billy Smarts Kerstcircus. De wereldtop op circusgebied reist in december af naar de hofstad om op te treden in een setting vol grandeur en met de allure van een theater. Sensationele acrobatiek, bekroonde comedy en veel special effects kenmerken de nieuwe voorstelling.De Belgische comedians Bert & Fred zijn de sterren van de show. Twee Belgische artiesten die met hun onnavolgbare humor telkens weer voor lachsalvo’s zorgen. Hun gags combineren ze met stunts en acrobatiek van een ongelooflijk hoge moeilijkheidsgraad. Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven. Onder meer het Duo Alambria uit Spanje zorgt voor sensatie. Met hun stunts op de hoge draad vormen ze letterlijk één van de hoogtepunten in onze nieuwe show. Of het nu gaat om fietsen, touwtje springen of zelfs springen, deze artiesten draaien er hun hand niet voor om. Bijzondere vermelding verdient tevens het Duo Lugo. De artiesten die deze act uitvoeren, laten laser stralen in verschillende kleuren – deels gecombineerd met projectie – door de tent dansen. Een ongekend origineel nummer dat spraakmakend is. 

 

Arrangementen
Wij brengen u graag per luxe touringcar naar het Groot Kerstcircus in Den Haag. Indien u zowel de kaarten als het vervoer via Besseling Travel boekt, kunnen wij u een speciale arrangementsprijs aanbieden. Het is tevens mogelijk uw arrangement verder aan te kleden met een ontvangst, pauze-arrangement en/of diner.

Voor boekingen, vragen en/of opmerkingen, klik hier of neem telefonisch contact met ons op: 088 - 88 55 855.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com