Ciske de Rat - de Musical  Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man.
En uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ bevat.

Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Ciske (Danny de Munk)leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

Arrangementen
Wij brengen u graag per luxe touringcar naar deze musical der musicals. Indien u zowel de kaarten als het vervoer via Besseling Travel boekt, kunnen wij u een speciale arrangementsprijs aanbieden.
Het is tevens mogelijk uw arrangement verder aan te kleden met een ontvangst, pauze-arrangement en/of diner.

Voor boekingen, vragen en/of opmerkingen, klik hier of neem telefonisch contact met ons op: 088 - 88 55 855.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com