Bezoek de kerstmarkt in Keulen
per luxe touringcar

 

Tarief

U betaalt slechts € 21,00 p.p. voor een dagje kerstshoppen in Keulen.

Data


- Zaterdag 10 december 2016 = VOL
- Zondag 11 december 2016 = VOL
- Woensdag 14 december 2016 = VOL
- Zaterdag 17 december 2016
- Zondag 18 december 2016

Boeken

Wacht niet te lang en bel snel naar 088 - 8 855 850 om uw plekje in de bus te reserveren.

Opstapplaatsen

Speciaal voor de Duitse kerstmarkten hebben wij een landelijk opstapschema voor u samengesteld. Klik hier en kies uw favoriete opstapplek.

 

Maak een reis om nooit te vergeten naar de kerstmarkt in Keulen. Kom helemaal in de kerstsferen op de 7 kerstmarkten die Keulen te bieden heeft. De markt op het plein rondom de Dom is een sprookjesachtige markt en is uitzonderlijk mooi versierd, dit is ook de mooiste plek van de kerstmarkt en zeker een bezoek waard.
 Kerstmarkt Keulen

- Vervoer per luxe touringcar
- Chauffeurs met jarenlange ervaring
- Geen betere manier om in de Kerstsfeer te komen dan op een kerstmarkt
- Na een hele dag (kerst)shoppen brengen wij u weer veilig naar uw opstapplaats

Maak een reis om nooit te vergeten naar de kerstmarkt in Keulen. Kom helemaal in de kerstsferen op de 7 kerstmarkten die Keulen te bieden heeft. De markt op het plein rondom de Dom is een sprookjesachtige markt en is uitzonderlijk mooi versierd, dit is ook de mooiste plek van de kerstmarkt en zeker een bezoek waard.Programma

Vertrek tussen 9:00 en 11:00 uur, thuiskomst rond 21:00 en 23:00 uur afhankelijk van de gekozen opstapplaats. Via uw opstapplaats rijdt de bus naar Keulen, waar u rond 13:00 uur aan zult komen. U heeft hier de hele dag de tijd om rond te lopen over de feestelijke kerstmarkten, te genieten van heerlijke versnaperingen of lekker te shoppen in de vele winkels in het mooie centrum van Keulen. Tussen 18.00 - 19.00 uur zullen we weer huiswaarts keren.

Let op:  de winkels kunnen op zondag gesloten zijn.

 

Extra reiscomfort, voor, na én tijdens uw dagtocht Keulen

Bij ons profiteert u van reiscomfort, zodat u relaxed aan uw reis naar Keulen kunt beginnen. Onze luxe touringcars zijn uitgerust met uitschuif- en verstelbare stoelen, tv schermen, individueel regelbare airco.

Boekingskosten

U betaalt slechts € 1,50 boekingskosten per reservering, ongeacht het aantal personen waar u voor reserveert.

 

 

 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com