Met de Fearbus naar Londen


Vier Halloween in Londen en reis mee met de engste rit van je leven!
Heb jij stalen zenuwen? Denk jij dat niets of niemand jou bang kan maken? Onze Fearbus vertrekt straks richting Londen. Wie durft er mee?

Tarief:
€ 49,00 p.p.
Gebruik tijdens het boeken de code: BESSELING-TRAVEL, dan krijg je € 10,- korting per persoon. Totaalprijs per persoon is dan € 39,00.

Wanneer:
De Fearbus vertrekt dinsdagavond 18 oktober, dan kom je in Londen aan op woensdag 19 oktober.
Daarnaast vertrekt de Fearbus op vrijdagavond 28 oktober, dan kom je in Londen aan op zaterdag 29 oktober.

Boeken
Klik hier om je plek in de Fearbus te reserveren.


Inclusief

v  Retourvervoer naar Londen met de Fearbus

v  Geldig op een vooraf gereserveerde datum (zie voucher voor instructies)

v  Opstappen is mogelijk op verschillende opstapplaatsen binnen Nederland

v  Reizen met de beste stedentrip aanbieder 2016 (bron: Zoover)

v  Korte stadstour door Londen

Voorwaarden & bijzonderheden
• Alle opstapplaatsen en -tijden zijn onder voorbehoud
• Wil je ervan verzekerd zijn dat jullie naast elkaar zitten zijn de kosten hiervoor € 5,- p.p.
• Een specifieke stoel reserveren? Dat kost € 7,50 per persoon.

Meer Info

Programma:

De avond voor aankomstdatum stapt u op in één van onze luxe touringcars, tijdens het opstappen weet u een ding zeker: het wordt geen saaie rit!

De overtocht doen we per Ferry vanaf Duinkerken / Calais - Dover. Deze overtocht duurt gemiddeld 1 uur en 30 minuten. Tijdens het aanmeren in Dover zie je de prachtige krijtrotsen van Dover, natuurlijk de Whitecliff’s. Op de boot heb je verschillende mogelijkheden: lekker eten in een van de restaurantjes, winkelen of nog even uw ogen sluiten.

Na de overtocht is het ongeveer 2 uur rijden tot wij aankomen in Londen. Daar krijgt u een stadstour en zetten we je rond 09:00 af op de WhiteHall Place. Hier krijg je vervolgens 12 uur vrije-tijd. We halen u ’s avonds rond 21:00 weer op bij de Whitehall Place.

Opstapplaatsen:

Tijd

Opstapplaats

Adres

21:00

Amersfoort

Tourbushalte Centraal Station

22:00

Amsterdam

Station Holendrecht Amsterdam Zuid-Oost

22:30

Utrecht Transferium

Griffioenlaan

23:30

Den Haag

Centraal Station busplatform

23:59

Rotterdam

Capelsebrug

00:30

Breda

Station Prinsenbeek

 

Opstaptijden zijn onder voorbehoud, u ontvangt 5 dagen voor vertrek van CityTijger de definitieve vertrektijden.

Halloween Londen

The London Dungeon
De London Dungeon combineert echte acteurs, indrukwekkende special effects, pretpark-achtige ritten en zenuwslopende verlichting en duisternis om u de verhalen van de geschiedenis van Londen te vertellen. U zult worden begroet door een aantal zingende personages, alvorens te worden begeleid in een door ratten omgeven doorgang naar de eerste theatrale fase van uw reis. De tour omvat vele wereldberoemde mensen en gebeurtenissen, zoals de Zwarte Dood, Guy Fawkes, Jack the Ripper en Sweeney Todd.

Prijs per persoon (16+): € 28,50

Ghost Tours
The London Ghost Bus Tour is een theatrale sightseeing tour, die je de donkere kant van Londen laat zien, dit terwijl u een goed stuk horror comedy theater aan boord van een klassieke 1960 Routemaster bus krijgt. Een begeleide Londen tourbus gecombineerd met een griezelige en grappige ervaring die je nooit zult vergeten. Van de Houses of Parliament en Westminster Abbey naar St. Paul's Cathedral en de Tower of London, zie bezienswaardigheden van moord, marteling en executie van de stad, en leren over de geesten van Londen en de griezelige skeletten in de kast van de hoofdstad

Prijs per persoon (16+): € 27,00


Londen

The London Eye is dé attractie van Londen, tenzij u last heeft van hoogtevrees. Dit reuzenrad, het op twee na grootste ter wereld (135 meter), staat sinds het jaar 2000 aan de oever van de Theems. Het uitzicht in de glazen cabines is adembenemend, op heldere dagen kijkt u kilometers ver en 's avonds zweeft u romantisch boven de lichtjes van de stad. 

Buckingham Palace sinds koningin Victoria in 1837 op de troon kwam, is dit paleis de residentie van het britse koningshuis in Londen. Als Elizatbeth 'thuis' is wappert de rood, goude-blauwe vlag (royal standard) op het dak. Is ze niet thuis, dan heisen ze de 'Union Jack'. In Augustus en September viert ze vakantie in schotland. Zo'n 20 van de ruim 700 zalen stelt ze dan beschikbaar voor publiek. 

Houses of parliament & Big Ben de 'moeder van alle parlementen' ziet u op allerlei ansichtkaarten, onderzetters en koelkastmagneten. Toch zult u onder de indruk zijn als u dit gebouw met de gouden torentjes in het echt ziet. Aan de houses of parliament zit een van de bekendste monumenten: de Big Ben, een 13 ton wegende klok. 

Downing Street in deze (afgesloten) zijstraat van de Whitehall woont sinds 1735 de Britse ministerpresident achter de bekendste voordeur ter wereld. De nieuwste bewoner is David Camerons kater Larry, de 'killer van downingstreet', die de rattenplaag moet bestrijden. Op nummer 11 woont de minister van Financiën. 

Follow BVervoert on twitter !

 

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com