Expeditie Besseling, van hilarisch tot extra uitdagend


Expeditie Besseling biedt een geheel verzorgde dag inclusief busvervoer, eten, drinken en een uitgebreid activiteitenprogramma.

Expeditie Besseling is een actief en gezellig programma vol sportieve en ontspannende activiteiten voor iedereen. Welke activiteit je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een heerlijk avontuur.

Van een gezellig groepsuitje tot een stoere survival, kies zelf hoe spannend je het wil maken. Er is een ruim aanbod aan outdoor activiteiten: ontspannen boerengolf,  een pittige survival, een workshop boogschieten of een zeskamp vol hilarische opdrachten. Jij bepaalt zelf hoe uitdagend het wordt. Maar het wordt gegarandeerd een gezellige dag voor iedereen. Jong en oud kunnen meedoen, plezier staat voorop. Maar enkel heerlijk toekijken hoe anderen zich inspannen kan natuurlijk ook.

Je wordt ontvangen met koffie en thee met appeltaart of een drankje met borrelhapjes. Nadat alle nieuwtjes zijn uitgewisseld is het tijd voor het actieve programma. Daarbij is het mogelijk om activiteiten parallel te organiseren zodat er voor iedereen een passend programma is. Bijvoorbeeld een survival voor de sportieveling naast een ontspannen partijtje boerengolf. 

Na de activiteiten is het tijd voor een drankje op het terras of in de Pandahut. Het gezellige borrelen gaat langzaam over in een feestelijke barbecue met heerlijk vlees, versgebakken patat en smakelijke salades. Tijdens de bbq serveren we drankjes naar keuze. Uw gasten kunnen zich heerlijk ontspannen en straks terugkijken op een geslaagde dag!

Praktische informatie:

Tijdsduur: 6 uur
Busvervoer: inclusief
Eten en drinken: inclusief
Kosten € 69,00 per persoonFollow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com