Diensten

Voor het vervoer van al uw zendingen, groot of klein, bent u bij Besseling Koeriersdienst aan het juiste adres. Of het nu gaat om het bezorgen van een uiterst vertrouwelijk document of een pallet vol met apparatuur, wij bezorgen het zoals ú dat wilt.

Wij bieden verscheidene diensten aan om uw zending te bezorgen op de meest gepaste manier. 

Bij een spoedzending wordt uw zending direct opgehaald en zo spoedig mogelijk naar de plaats van bestemming gebracht. Naast spoed, bieden wij ook een marathon aan. Onder marathon verstaan wij spoed, maar dan met minder haast.
 
Uw zending wordt bij u afgehaald en de volgende werkdag binnen Nederland afgeleverd. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk pakketten in één keer vervoeren en hiermee de uitstoot van Co2 minimaliseren. 
 
Besseling Koeriersdienst kan met haar koelvervoer zendingen tussen de -25 en 25 graden vervoeren. Het is eveneens mogelijk om een koel- en vrieszending in één keer te vervoeren met één van onze multitempvrachtwagens. Besseling Koeriersdienst beschikt over diverse wagens voorzien van zonnepanelen en draagt ook tijdens het koelvervoer bij aan een schoner milieu.
 
Onder de dienst groot verstaan wij grote en/of zware zendingen tot en met 5.000 kg. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een laadklep en diverse facilitieten,waardoor het mogelijk is om bijna alles te vervoeren. 
 
Onder de dienst klein verstaan wij goederen die met een kleine wagen vervoerd kunnen worden. Of het nu gaat om een envelop, een pakket, medicatie of een elektronisch apparaat, wij vervoeren het pakket zoals u dat wilt!
 
Besseling Koeriersdienst verzorgt zelf al het internationale vervoer dat over de weg (en via een overtocht) mogelijk is. Zodra de zending door de lucht moet, werken wij samen met gekwalificeerde partners. 
 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com