Besseling Vervoert bestaat 30 jaar !

Klik hier voor meer foto'sBesseling Vervoert heeft een mijlpaal bereikt. Het bedrijf vierde op 17 oktober haar 30-jarig jubileum. Wat begon met een koeriersdienst in 1985 is uitgegroeid tot een multifunctionele  aanbieder van tal van mobiliteitsdiensten. Zolang het maar over de weg gaat.

Het 30-jarig jubileum werd gevierd met een open dag, waar enkele duizenden bezoekers het bedrijf bezochten. Het gehele pand, de garage, de wasstraat en het wagenpark waren toegankelijk voor een ieder. Er waren veel activiteiten voor kinderen en volwassenen. Segway’s en Stint’s zorgden voor extra mobiliteit op het terrein. Er werd gegeten, gedronken en genoten van live-muziek. Het jubileum van Besseling was een feestje voor iedereen.

Klik hier voor een terugblik (foto's) van de open dag

Het was dubbel feest, de officiële opening van Vakgarage Besseling vond plaats. Particulieren en bedrijven kunnen hier terecht voor reparaties, onderhoud en schadeherstel aan de wagen. Een hypermoderne koel- en vrieswagen werd officieel in gebruik genomen. Een bijzonder exemplaar, vanwege de zonnepanelen op het dak, welke het koel- en vriesvervoer een duurzaam karakter meegeven. Chauffeuse Cynthia was verheugd met een nieuw exemplaar van de Ladycab. De Ladycab is een unieke taxiservice voor en door vrouwen.

Het bedrijf bevindt zich inmiddels 10 jaar op de huidige locatie middenin het Knooppunt Hoevelaken, vanuit deze ideale startplek kan het Amersfoortse familiebedrijf al haar klanten in Midden-Nederland bedienen. 20 miljoen kilometers leggen de 530 medewerkers jaarlijks af, maar het bedrijf heeft de intentie het aantal kilometers, weliswaar op duurzame wijze, uit te breiden.

Wij hebben erg genoten van de belangstelling en de vele leuke reacties op de open dag !

Hartelijke groet,

Familie Besseling

Speciale dank voor gedane inzet en beschikbaar stellen van middelen aan:
medewerkers van Besseling Vervoert, Stern, Stint Pon Dealer Amersfoort, Anders Catering, Richard Boonma, Vision Car Lease, Xite, Smartofore, buren op het bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, Veenendaal Catering & Partyverhuur, Buitengewoon Concept, A1 Visual, Smink Transport, XL Adventures en de dames van de schmink.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com