Individuele dagtochten

 


Besseling Travel biedt gedurende het gehele jaar diverse leuke en goed verzorgde dagtochten aan. 

Vraag onze dagtochtenbrochure aan:
Telefonisch: 088 - 8 855 850
E-mail:travel@besseling.com

Of bekijk ons complete aanbod digitaal door
hier te klikken.


In de maanden juli en augustus bieden wij de volgende dagtochten:

Dinsdag 28 juli: Vaartocht Alde Faenen                      € 49,50 p.p.
In het hart van Friesland ligt Nationaal Park “De Alde Faenen”. Tijdens een schitterende, twee uur durende, rondvaart kunt u deze unieke omgeving bewonderen, onder het genot van een goedverzorgde warme driegangen lunch. Hierna bezoeken we het Fries Landbouwmuseum, waar u 2000 jaar geschiedenis van het Friese platteland te zien krijgt aan de hand van een waardevolle en uitgebreide collectie historische voorwerpen uit de landbouwgeschiedenis.  

Inclusief:
- Vervoer per luxe touringcar
- 2 x Koffie met gebak
- 3 Uur durende vaartocht
- Warme 3-gangen lunch
- Entree Fries Landbouwmuseum


 

Woensdag 5 augustus: Smakelijke Wilhelminatocht  € 32,00 p.p.
Rond het middaguur kunt u in Terwolde genieten van een heerlijke uitgebreide High-Tea, bestaande uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Aansluitend maken we onder leiding van een gids een prachtige toer in en om Apeldoorn door koloniale parken en wijken met prachtige monumenten. Zo komen we langs het fraaie Wilhelmina park, het Wilhelmina standbeeld aan de Loolaan, de Grote kerk en de Houtvesterijen. Maar ook naald- en loofbossen alsmede prachtige heidevelden komen voorbij. Een mooie en smakelijke tocht!

Inclusief:
- Vervoer per lux touringcar
- uitgebreide High-Tea
- Wilhelminatocht o.l.v. gids

 

Zaterdag 22 augustus: Sail 2015 Amsterdam              € 63,00 p.p. 
SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Aan boord van de luxe salonboot “De Friesche Poort” kunt u, onder het genot van een goedverzorgde koffietafel, genieten van de meest bijzondere en exotische Tall Ships die komen vanuit allerlei windstreken en continenten. Deze editie van SAIL belooft qua schepen één van de allermooiste te gaan worden. Daar moet u bij zijn!


Inclusief:
- Vervoer per luxe touringcar
- Drie uur durende vaartocht op en rondom het IJ
- Uitgebreide koffietafelFollow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com