Openstaande vacatures Besseling Onderhoud:

Besseling Onderhoud maakt onderdeel uit van Besseling Vervoert. Besseling beschikt over 350 wagens, heeft 500 personeelsleden in dienst en biedt goederen- en personenvervoer aan over de weg.
Besseling Onderhoud verzorgt het onderhoud, reparatie en schadeherstel voor Besseling Vervoert en ook voor derden aan. Ter uitbreiding van ons team staan de volgende vacatures open:

Ervaren eerste of tweede Monteur

Functieomschrijving
Als ervaren monteur ben je voor ons dé technische man voor het stellen van diagnoses, het oplossen van technische problemen en uitvoeren van reparaties en onderhoud.
Je bent in staat zelfstandig te werken en weet van aanpakken.

Functie-eisen
+ Je hebt een afgeronde opleiding eerste of tweede monteur
+ Je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie
+ Je hebt affiniteit met elektronica
+ Je beschikt over een sterke klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling
+ Je bent een teamspeler en beschikt over een flexibele instelling
+ Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Leerling monteur

Als leerling monteur bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het plegen van onderhoud en reparatie aan personen- en bedrijfsauto’s.

Functie-eisen
Je bent ambitieus, leergierig en gedreven
+ Flexibel en communicatief vaardig
+ In bezit van rijbewijs B

Ervaren schademedewerker

Plaatdelen herstel en vernieuw je en je houdt je bezig met het richten, meten en uitlijnen van carrosserieën. Voordat de auto wordt aangeleverd in de spuiterij zorg je er voor dat alle herstelwerkzaamheden strak zijn uitgevoerd.
 

Leerling schademedewerker
 

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?
Wij bieden jou een moderne omgeving waar je de meest geavanceerde apparatuur én een gemotiveerd team van leuke collega’s aantreft. Daarnaast bieden wij je een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden evenals opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Een abonnement met korting bij een sportschool in Amersfoort behoort tot een van de mogelijkheden.

Aanvullende informatie
Heb je interesse? Neem dan snel contact op met Lubertus Holster, bereikbaar op
033 - 4 765 795.


 


 
   

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com