Schipholvervoer

Tarieven
Voor de locatie Schiphol hebben we speciale tarieven, simpelweg omdat we hier frequent komen. De lege kilometers kunnen in een aantal gevallen door ons worden opgevuld met andere Schipholrittenritten.
Het Schipholvervoer betreft bij Bestax rechtstreeks vervoer, er worden geen combinaties gemaakt met andere passagiers. Uiteraard staat het de klant vrij om op meerdere adressen passagiers op te halen.
Voor een overzicht van de tarieven vanuit uw woonplaats, kunt u op het onderstaande overzicht drukken. Voor particulieren beschikken we tijdens de schoolvakanties over speciale actietarieven:
-   Tarieven Schipholvervoer
-   Actietarieven Schipholvervoer tijdens schoolvakanties (Regio Midden)

Wagens
Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan. Grotere groepen tegelijkertijd, maakt u dan gebruik van een touringcar van Besseling Travel.
Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaane dit bij de reservering aan te geven.

Ritten naar Schiphol
Gelieve deze bijtijds te reserveren, opdat we hier rekening mee kunnen houden. Houd u rekening met de files tijdens de spits.

Ritten vanaf Schiphol
Voor ritten vanaf Schiphol dienen de gegevens per fax, per e-mail of via de website aangemeld te worden. Opdat er geen miscommunicatie ontstaat over de spelling van namen en vluchtnummers. Gelieve de volgende gegevens te registreren.

  • datum en tijdstip aankomst vlucht;
  • vluchtnummer;
  • aantal passagiers;
  • namen van de passagiers;
  • bestemming;
  • afrekenwijze.

Op Schiphol maken we gebruik van de STA-balie, deze functioneert als tussenpersoon. Hierdoor kunnen chauffeur en passagier elkaar niet meer mislopen.

De werking is als volgt: De STA-balie ontvangt de gegevens van de passagiers die verwacht worden. De taxichauffeur rijdt bij aankomst op Schiphol naar een speciale parkeerplaats en meldt zich aan. Wanneer de passagier bij de STA-balie staat, zal deze de chauffeur informeren, waarna de taxi komt voorrijden en de passagier bij de STA-balie zal ophalen.

De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza en is 24 uur per dag geopend.

STA balie Schiphol

Plattegrond STA balie Schiphol, klik op de afbeelding voor een pdf versie
besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com