Dagtocht Scheveningen & musical Billy Elliot
dinsdag 28 juli 2015

 

Aan het begin van de middag rijden we naar onze beroemde badplaats Scheveningen, waar zon, zee en zand zorgen voor een ontspannen vakantiegevoel!
Aangekomen in Scheveningen kunt u heerlijk over de boulevard flaneren. Bewonder het mooie uitzicht op zee, de golven en zie de witte schuimkoppen op het strand rollen.

Langs de boulevard vindt u diverse leuke eetgelegenheden. Hier kunt u zelf kiezen waar u uw diner wenst te gebruiken (eigen kosten, niet inbegrepen). Meerdere restaurants bieden ook extra voordelige theatermenu's aan.
Zolang u maar zorgt dat u op tijd bent voor de voorstelling die om 19.30 uur in het schitterende Afas Circustheater aanvangt. Hier gaat u genieten van de prachtige musical Billy Elliot.

Billy Elliot de musical vertelt het inspirerende verhaal van een zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Hij blijkt talent te hebben en tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, hard trainen. Uiteindelijk mag hij auditie doen voor de Royal Ballet School in Londen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert. Wat is belangrijker? Een gezinsleven redden dat door politieke en sociale omstandigheden aan de rand van de afgrond staat of het geven van een kans aan een kind met een bijzonder talent?

Tarief € 57,50 p.p. inclusief:
- Vervoer per luxe touringcar
- Vrije tijd in Scheveningen
- Eersterangs entreekaart Billy Elliot de musical
- Boekingsfee

Voor boekingen en/of informatie: Bel 088 - 8 855 855 of mail travel@besseling.com.


 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com