Nieuwe wagens

 

Besseling Vervoert heeft flink geïnvesteerd in haar wagenpark. Sinds eind maart 2015 zijn er diverse nieuwe wagens bijgekomen.
Op deze wijze is ons wagenpark weer helemaal ingericht op de huidige wensen van onze huidige klanten en zouden wij graag ook het vervoer voor nieuwe klanten verzorgen.

We hebben maar liefst
zeven nieuwe touringcars in gebruik genomen. Hiermee komt ons wagenpark op ruim 50 touringcars.

Nieuw in ons wagenpark is ook een prachtig uitgevoerde Mercedes Viano, waarmee wij uw speciale gasten in stijl kunnen vervoeren.

Tevens hebben wij 30 nieuwe Mercedessen in gebruik genomen om uw kleinschalig personenvervoer naar wens uit te kunnen voeren, met onder andere wagens uit de E-klasse, (Rolstoel-)Sprinterbussen en Citans. 

Verder hebben wij twee nieuwe
koelwagens in gebruik genomen, die bijzonder geschikt zijn voor medicijnenvervoer. Dankzij twee compartimenten kunnen deze wagens tegelijkertijd gekoelde medicijnen en medicijnen op kamertemperatuur vervoeren. Uiteraard beschikken onze koelwagens over temperatuurregistratie.
De koeling van de wagen werkt op zonne-energie: een duurzame investering!

Ook het wagenpark van de koeriersdienst is nu volledig uitgerust met gps. Op deze wijze zijn wij in staat al onze wagens, zowel de taxi's als de koerierswagens als de touringcars, door heel Europa te volgen. 

 

 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com