Ardennen-arrangement met 15% korting


PBN organiseert al meer dan 25 jaar compleet verzorgde Ardennen Adventure weekenden in de Belgische Ardennen. Weekenden vol actie en avontuur, of juist ontspanning en gezelligheid. Kortom, voor ieder wat wils.
Boek vóór 1 mei 2015 een Ardennen bedrijvenarrangement en ontvang 15% korting!

Besseling Travel verzorgt indien gewenst het vervoer van en naar de verschillende locaties en het vervoer ter plaatse.  In overleg met PBN bekijken we of de gewenste datum beschikbaar is en ontvangt u een maatwerkofferte inclusief vervoer.Wat dacht u van:

Adventure Weekend: Dit weekend brengt spanning en ontspanning. Zo ga je samen rotsklimmen en raften, maar ook barbecueën en een kampvuur maken. Je ontdekt op deze manier alle schoonheid van de Ardennen én je leert je collega’s op informele wijze kennen. De gezelligheid en het samen verleggen van grenzen maken het team hechter en de sfeer nóg beter.

Een kampvuur meeting: Niets knusser dan brainstormen voor een knetterend kampvuur en onder een schitterende sterrenhemel. Ver weg van kantoor, maar slechts een paar uur rijden vanaf Utrecht. De Belgische Ardennen staan garant voor een ongestoord programma in de natuur met het hele team. Hard werken én hard ontspannen, dat is de Kampvuur Meeting.Je kunt o.a. kiezen uit klimmen, abseilen, mountainbiken, orientatielopen, kanoën, touwbanenparcours, trapezesprong, boogschieten en teamworkgames om een frisse neus te halen en nieuwe inspiratie op te doen.

Team training: Grote groepen mensen leren samenwerken, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen. Praktisch bezig zijn én veel leren. Zodat je naar huis gaat met een bijzondere ervaring en een groep mensen die je beter begrijpt. Een bedrijf functioneert nog beter met medewerkers die goed samenwerken. Daarom zijn er drie trainingen ontwikkeld waarmee je met het hele bedrijf mentaal én fysiek aan de slag gaat.

Ardennen Specials: Heb je een idee nodig voor het organiseren van een social event, teamdag, productpromotie, jaarvergadering of incentive dan is PBN een ervaren gesprekspartner en de Ardennen een veelzijdige locatie. Met veel kennis en ideeën helpt PBN de doelstellingen van het evenement te realiseren. Het blijft niet bij het maken van mooie plannen maar PBN zorgt ook voor een punctuele organisatie en een onvergetelijke belevenis.

Voor uitgebreide programma-mogelijkheden,
klik hier. Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com