NS Zonetaxi

Met NS Zonetaxi reist u vanaf huis naar het station en vanaf het station naar uw eindbestemming. U reist van deur tot deur. NS Zonetaxi biedt u een nieuwe manier van reizen: comfortabel en individueel. U kunt een rit eenvoudig van tevoren boeken tegen een vooraf bekende ritprijs. Met NS Zonetaxi weet u precies waar u aan toe bent.

U boekt een NS Zonetaxi bij het plannen van uw reis of onderweg, tot 30 minuten voor de gewenste aanvang van uw rit. Op het station staat dan een taxi voor u klaar op een eigen, herkenbare, standplaats. Of u wordt thuis opgehaald. Na afloop wordt de ritprijs afgerekend via automatische incasso. U hoeft dus nooit contant te betalen. NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een zonetarief. U weet vooraf precies hoeveel u betaalt. Bovendien voldoen alle NS Zonetaxi’s aan hoge kwaliteitseisen, zodat u met een prettige taxi reist. U hoeft de taxi niet te delen met andere klanten. NS Zonetaxi is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Spoorwegen en Koninklijk Nederlandse Vervoer Taxi, in samenwerking met gemeenten.

De NS Zonetaxi wordt uitgevoerd met aangesloten taxibedrijven voorzien van het certificaat TX-Keur of gelijkwaardig. Keurmerk Taxibedrijf Bestax verzogt met andere taxibedrijven het vervoer vanaf Station Amersfoort en Station Hilversum.

Vanaf Station Amersfoort

Op Station Amersfoort bevindt  de NS Zonetaxi Zuil zich tegenover de reguliere taxistandplaatsen aan de andere kant van de busbaan.

Vanaf Station Hilversum

Op Station Hilversum bereikt u de NS  Zonetaxi Zuil door na het verlaten van de hoofdingang rechtsaf te slaan. De NS Zonetaxi zuil bevindt zich ca. 50 meter van de hoofdingang.

Regulier taxivervoer

Bestax verzorgt naast de NS Zonetaxi ook regulier taxivervoer van en naar Station Amersfoort en Hilversum.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van een NS Zonetaxi

Klik hier voor meer informatie en het boeken van een taxi van Bestax

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com