KERSTMARKTEN      Programma 2015


Ga met Besseling Travel naar een gezellige kerstmarkt en kom alvast in de kerstsfeer!

Reserveren:
Heeft u een keuze gemaakt, bel naar Besseling Travel: 088 - 88 55 800 of boek online door uw keuze aan te klikken.


 

Kerstmarkt Country & Christmas Fair
woensdag 25 november

Eind november 2015 zal de welbekende Country & Christmas Fair plaatsvinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 200 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, de ontspanning op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht- en watershow, komt u volledig in kerstsferen. Kerst 2015 wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk!

Boek online

Kerstmarkt Aken
woensdag 2 december

In de periode voor Kerstmis veranderen ieder jaar opnieuw de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren. De charme van de feestelijk en liefdevol opgebouwde kerstkraampjes betovert kleine en grote kinderen; het uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen laat kleine en grote hartenwensen in vervulling gaan. Geen wonder dus, dat de Akense kerstmarkt voor alle inwoners en fans van Aken allang een absolute "must" is geworden. 

Boek online

Kerstmarkt Münster
donderdag 10 december

De kerstmarkt van Münster vormt ieder jaar weer een gezellig kerstspektakel, waarbij het prachtige oude stadsgedeelte in een wintersprookje wordt omgetoverd. Verdeeld over vijf pleinen ziet u hier 280 kraampjes waar de meest uiteenlopende producten, zoals traditionele handwerken, kerstdecoraties, speelgoed en culinaire hapjes te vinden zijn. Ook de overheerlijke gepofte kastanjes, traditionele Reibekuchen en Bratwurst vormen een onmisbaar onderdeel van het kerstevenement.

Boek online

Kerstmarkt Essen
zaterdag 12 december

De kerstmarkt van Essen is de mooist verlichte kerstmarkt van Duitsland. De aanblik van duizenden LED-lichtjes in de vorm van netten, bollen en kegels zullen u zonder meer verrassen. In het donker komt deze prachtige verlichting het beste tot haar recht. Daarom bezoeken wij deze kerstmarkt in de middag en de avond. Het meest bijzondere van de kerstmarkt in Essen is het internationaal georiënteerde karakter ervan. Meer dan 250 kraamhouders uit 23 verschillende landen presenteren hier hun producten. Met allerlei opvallende cadeau-ideeën en culinaire lekkernijen zorgen zij voor een rijk gevarieerde afwisseling. U zult hier geschenken van over de hele wereld terugvinden, maar ook internationale hapjes en drankjes.

Boek online

Kerstmarkt Oberhausen
vrijdag 18 december

In de periode voor kerst is Oberhausen een echte aanrader. Net over de grens ligt hier het overdekte winkelcentrum CentrO Oberhausen: een Walhalla voor kerstshoppers! Het winkelcentrum met meer dan 200 winkels is uitbundig versierd met twinkelende lichtjes en kerstversiering. Op de promenade van CentrO is een heus kerstdorp gebouwd. De ruim 150 blokhutten zijn prachtig opgebouwd in een vrolijke kerststijl. De kerstmarkt van CentrO Oberhausen biedt de meest uiteenlopende producten: van oude ambachten tot kitscherige snuisterijen en van exclusieve delicatessen tot unieke geschenken.

Boek online

 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com