Over Keurmerk touringcarbedrijf Besseling Travel

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor vervoer per touringcar. Het is duurzaam, veilig, een verlengstuk van je event en verhoogt het gevoel van saamhorigheid.

Touringcars kunnen  naar wens worden ingericht; denk aan VIP-vervoer, rolstoelvervoer, touringcars in verschillende formaten, tafels,  kantoorruimte, kleedruimte, als rijdend reclamblok, etc…. In overleg is heel veel mogelijk.

Besseling ontzorgt en ondersteunt  graag op het gebied van het milieu. Een touringcar staat gelijk aan tenminste twintig personenauto’s. We beschikken over touringcars met een milieuvriendelijke Euro VI-motor en een aerodynamische vormgeving. Dit zorgt voor een lage luchtweerstand. De luchtwaarstand is zelfs gunstiger dan die van een Volkswagen Passat. Dit komt weer ten goede aan een lager brandstofverbruik. De Euro VI-motor kent een veel lagere emissie op het gebied van stikstofoxiden en het aantal roetdeeltjes. Dit komt ten goede van het milieu.

Het basisprincipe van het wagenpark van Besseling Vervoert is en blijft het vervoer van A naar B. Maar in de loop der jaren is er ontzettend veel veranderd in de manier waarop je een touringcar inzet. Het uiterlijk van de touringcar, de inrichting en aankleding van de touringcar kennen tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden en kan een belangrijke rol van betekenis spelen als verlengstuk van uw event. “Beleving  is het toverwoord”


 

Locatie Amersfoort  

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com