Spacer

Over taxibedrijf Bestax

Bestax is in 1994 gestart met haar taxi-activiteiten op aandringen van enkele bestaande klanten De dienstverlening en klantvriendelijkheid was ver te zoeken in de Amersfoortse taximarkt. Onze nieuwe klanten maakten het mogelijk dat we konden groeien en vandaag de dag bestaan.

De vraag van onze klanten en de mogelijkheden die zij ons daarmee gaven, hebben geleid tot uitbreiding van onze activiteiten naar de regio Amersfoort, regio Hilversum en de Utrechtse Heuvelrug. Buiten deze grenzen houdt het voor ons niet op, er liggen voldoende mogelijkheden en de klant blijft vragen, geregeld rijden we al in de regio Amsterdam, regio Utrecht, regio Gelderse Vallei, op de Veluwe en in Flevoland.

Dankbaar zijn wij dat de klant in ons gelooft en maakt dat wij kunnen bestaan. Nieuwe klanten zoeken ons op met verwachtingen, waarin wij ons best doen om deze verwachtingen te overtreffen.

Edwin Besseling
Directeur


 

   
   
   

 

 

 

 

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com