Marc van Gessel

Accountmanager Besseling Vervoert
T +31 (0) 88-8855828
E
marc@besseling.com

 

Q: waarmee kan ik u van dienst zijn?

A: Binnen veel organisaties is het vervoer van personen en goederen vaak een onderdeel van de bedrijfsvoering en wordt hier zodoende niet of nauwelijks meer naar omgekeken. MAAR als dit een onderdeel van de bedrijfsvoering is, dan dient de kwaliteit hiervan zeer goed op orde te zijn. Besseling Vervoert is de grootste, de schoonste en meest uitgebreide vervoerder van Nederland. Of het nu gaat om koeriersdiensten, taxivervoer of vervoer per luxe touringcar. Wij doen het!

Q: Hoe ga ik te werk

A: Samen gaan wij in gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij de huidige situatie door om vervolgens de werkelijke wensen voor vervoer te bepalen. Aan de hand hiervan ben ik in staat om compleet in uw vervoersbehoefte  te voorzien. Sterker, het komt vaak voor dat ik mijn klant een nieuw inzicht geef waardoor we een compleet nieuw logistiek plan gaan gebruiken. Besseling Vervoert gaat namelijk verder dan het aanbieden van een rit van A naar B.

Q: Hoe schoon is Besseling Vervoert dan?

A: Besseling beschikt over het meest jonge wagenpark van Nederland. Zo rijden koeriers bijvoorbeeld met voertuigen op Groen Gas en auto’s voorzien van Zonnepanelen op het dak. Binnen de taxi’s maken wij gebruik van voertuigen met BlueTec. technologie. Deze voertuigen hebben een zeer lage uitstoot en zijn zeer zuinig in gebruik. Binnen de touringcars rijden wij met EU6 motoren. Schonere motoren zijn er momenteel niet. Besseling draagt graag haar steentje bij aan minder vervuiling.

Q: Wat gebeurt er na mijn keuze voor Besseling Vervoert?

A: Als u voor Besseling kiest, dan heeft u gekozen voor kwaliteit. U wordt voorzien van een vast aanspreekpunt waarbij u voor al u bestellingen maar ook vragen bij terecht kunt.  U mag van ons verwachten dat wij u regelmatig op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van leuke acties, voordelen bij Touringcar arrangementen en nog veel meer om op te noemen. Daarnaast zullen wij u regelmatig bezoeken en samen kijken naar het huidig vervoersplan en mag u van ons verwachten dat wij met u meedenken en in staat zijn om voortdurend maatwerk af te leveren zodat u zich bezig kan houden met uw overige werkzaamheden.

Kortom, Besseling Vervoert, Besseling ontzorgt.

Marc van Gessel
Accountmanager Besseling Vervoert

 Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com