Besseling Vooruit - Edities

Besseling Vooruit het het magazine van totaalvervoerder Besseling.  “We zijn ons ervan bewust dat velen Besseling van naam kennen. We willen daarom graag laten zien waar Besseling voor staat en waar we mee bezig zijn” aldus Edwin Besseling, algemeen directeur van de Besseling Groep.

U kunt on-line door een van de magazines doorbladeren door op de cover hiervan te drukken. Ook is het mogelijk om te adverteren in het Besseling Magazine.

Besseling Magazine 8 (editie oktober 2011)

Alweer het laatste nummer van 2011. We besteden aandacht aan Amersfoort Wintertijd, lokale gezelligheid in Amersfoort.
We kijken ook al vooruit naar de kerstperiode door middel van een aantal aansprekende dagtochten in kerstsfeer.
89 Chauffeurs behaalden hun MBO-diploma in de Besseling Academy. Een prachtig resultaat van onze mensen!
U leest een interview met Marc Forno van Wenink Events en u heeft kans op het winnen van twee arrangementen voor de dinnershow.
Columnist Onno van Drunen blikt alvast terug op het afgelopen jaar en geeft een goede tip voor het nieuwe jaar: trek er op uit!

Besseling Magazine 7 (editie juli 2011)

In dit nummer komt de organisatie van het Dorpsfeest in Hoogland aan het woord en de Arjan van Dijk Groep. Beiden laten zien wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement • Daarnaast aandacht voor vrouwen in de vervoerswereld: een interview met 2 medewerksters in de mannenwereld van de koeriers • Hoe kunnen we een bijdrage leveren aan een beter milieu. Orange Gas levert hieraan een belangrijke bijdrage door groen gas aan te bieden. Ook de rijstijl levert een bijdrage aan een beter milieu. In de Besseling Academy is hier volop aandacht voor.


Besseling Magazine 6 (editie april 2011)

Als ondernemer zijn we continue in beweging waarbij we voortdurend inspelen op ontwikkelingen in de markt.
In dit nummer aandacht voor het Astmafonds waarvoro beweging heel belangrijk is. De stad Amersfoort is ook volop in beweging net als ons personeel met het project "Roltrappers" en in de opleiding via de Besseling Academy. In dit nummer ook aandacht voor Theo Meijer Sport die ook een speciale aanbieding voor u heeft. Onno van Drunen geeft zijn visie op beweging in de vervoersbranche.


Besseling Magazine 5 (editie januari 2011)

Een nieuw jaar, een nieuwe begin, met nieuwe kansen en ontwikkelingen. Zo heeft ons blad een nieuwe naam gekregen: Besseling Vooruit. Deze naam past goed bij de voortdurende ontwikkeling die we als bedrijf meemaken, waaronder een nieuw logo .
In dit nummer komen weer een aantal klanten aan het woord, zoals het Meander Medisch Centrum en theater De Flint. Een deelneemster van de Besseling Academy komt aan het woord en we gaan gekoeld op pad met een koerier.  De column van Onno van Drunen en de puzzel ontbreken ook deze keer niet!

 

 

Klik hier om edities van het Besseling Magazine van het jaar 2010 in te zien.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com