Familiebedrijf

Besseling is een echt familiebedrijf, op 17 oktober 1985 werd Besseling Koeriersdienst opgericht door Martien en Lia Besseling. Vanaf 1990 werd er personeel aangenomen en kwamen de eerste kinderen in de zaak. Vanaf 1991 werd er een vestiging geopend in Amersfoort. De oprichting van een taxibedrijf, een touringcarbedrijf en een werkplaats volgden. In 2005 neemt Besseling intrede in een nieuwbouwpand op bedrijventerrein De Wieken, midden in knooppunt Hoevelaken.

Medio 2009 is de zaak overgedragen aan de kinderen van Martien & Lia. André en Edwin hebben het stuur nu in handen. Begin mei 2010 zijn Martien & Lia met pensioen gegaan, maar zijn nog dagelijks op de zaak te vinden. Vier van de vijf kinderen en twee aangetrouwde partners zijn actief bij Besseling. De betrokkenheid en deelname van de familie kenmerkt de platte organisatie.

Besseling beschikt over 50 wagens en heeft 80 personeelsleden in dienst. De organisatie levert een breed pakket aan diensten, zodat er voor elke vervoersvraagstuk een passende oplossing is. Besseling heeft als doel kwalitatief, veilig en duurzaam personen- en goederenvervoer tegen betaalbare tarieven te verzorgen.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com