Besseling Academy

De Besseling Academy geeft de landelijk erkende mbo-opleiding taxichauffeur. Met de Besseling Academy wordt actief invulling gegeven aan de competentieontwikkeling van de taxichauffeurs. Besseling heeft de wens om de taxichauffeurs te blijven ontwikkelen op het gebied van klantbewust handelen, zelfdenkend handelen en bewustwording van het eigen functioneren.

Binnen de Besseling Academy staat leren op de werkplek centraal. De chauffeurs leren in hun eigen vertrouwde (werk)omgeving. De bestaande opleidingsmaterialen zijn door middel van maatwerk aangevuld om zo de bedrijfsdoelstellingen van Besseling te realiseren. Hierdoor is er een uitdagende en contextrijke leeromgeving voor de chauffeurs. Iets dat de motivatie van de chauffeurs ten goede komt.

Door het inzetten van de opleiding wil Besseling een aantal duurzame doelstellingen realiseren, zoals klantgerichte kwaliteit op een hoger plan brengen en veiligheid op de weg bevorderen. Tevens werken alle chauffeurs volgens uniforme werkprocessen. Als de chauffeur de Academy met goed gevolg doorlopen heeft, wordt het landelijk erkende mbo-diploma “chauffeur personenvervoer” met uitstroomrichting “taxichauffeur” uitgereikt.

In oktober 2011 werden de eerste diploma's uitgereikt aan 89 chauffeurs.
Klik hier voor enkele persoonlijke verhalen van geslaagde chauffeurs.Follow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com