Besseling Travel Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van alle ins & outs van Besseling Travel. Wij wensen u veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief en hopen u binnenkort (weer) als reiziger te mogen begroeten!

Besseling breidt uit met een 16-persoons Mercedes Sprinter
Ons wagenpark is uitgebreid met een verlengde Mercedesbus voor het vervoer van kleine groepen t/m 16 personen. Deze bus is vooral geschikt voor het vervoer bij kleinere afstanden. De bus is voorzien van airco, een koelkast en dvd-speler. Voor langere afstanden blijven wij voor extra comfort onze touringcars adviseren.

Evenementen Contactdagen 2010
Besseling Travel heeft ook dit jaar op de beurs Evenementen Contact gestaan. De beurs Evenementen Contact werd gehouden in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Op deze beurs hebben wij onze nieuwe evenementenbrochure gelanceerd.

Evenementen Contactdagen 2010De medewerkers van Besseling hebben de bezoekers op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden die Besseling kan bieden. Bezoekers konden ook meedoen aan een prijsvraag, waarbij entreekaarten voor Walibi of Dolfinarium te winnen waren. De winnaar van de vier entreekaarten is geworden: Liesbeth van de Beek van de Buitenkasten te Amersfoort. Gefeliciteerd!
Klik hier voor een korte impressie.

Schoolreisjes
Het loopt voor wat betreft de schoolreisjes al aardig storm met de boekingen voor de maanden april en mei.. Heeft uw school nog geen schoolreis geboekt, dan adviseren wij u er snel bij te zijn! Door een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Walibi en het Dolfinarium kunnen wij de entreebewijzen nu nog voordeliger aanbieden. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact opnemen met de medewerkers van Besseling Travel.

                 Walibi World                   Dolfinarium

Personeelsaanbieding Moviepark!
Een hele dag volledig verzorgd op pad: Op een park van meer dan 45 hectare worden de bezoekers ruim 40 attracties en shows rond het thema film geboden. Movie Park heeft in samenwerking met partners zoals 20th Century Fox, MGM, DreamWorks, Universal en Nickelodeon kunnen bewerkstelligen dat er fantastische filmdecors ontstonden, supersnelle achtbanen en entertainment waarbij je je in Hollywood waant! Movie Park ligt vlakbij Oberhausen op minder dan 1,5 uur rijden vanaf Utrecht.

Unieke aanbieding voor Movie Park:
Vervoer per luxe touringcar, entree Moviepark met een all inclusive arrangement. U kunt de gehele dag op het park onbeperkt eten en drinken. Een uniek concept waar u uw voordeel mee kunt doen!
Nu compleet voor € 50,= p.p. (tarief geldig bij 46-50 personen en tot 15 april 2010). Toeslag na 15 april 2010 bedraagt € 5,= p.p.

Moviepark 

Dagtochten
Vol trots kunnen wij u melden, dat de nieuwe dagtochtenbrochures uit zijn!
We zijn zeer trots op het uiteindelijke resultaat en de professionele uitstraling die de dagtochtenbrochures van Besseling Travel nu hebben.
Van halve tot hele dagtochten, individuele tot groepsdagtochten, tevens
daBesseling Travel dagtochten brochuresgtochten op maat, de medewerkers van Besseling Travel kunnen hiervoor zorgen!
Wees er voor de individuele dagtochten snel bij, want de boekingen beginnen binnen te stromen en vol=vol.

Edward Oostrom 12½ jaar in dienst bij Besseling Travel
Op 8 februari jl. was Edward Oostrom 12½  jaar in dienst bij Besseling Travel.
Edward is, na meer dan 10 jaar als touringcarchauffeur op de weg ervaring op te hebben gedaan, inmiddels de specialist voor alle buitenlandreizen die u wilt organiseren. Wilt u eens met hem van gedachten wisselen over een reis die u zou willen organiseren?
U kunt hem tijdens kantoortijden bereiken op telefoonnummer 033 - 4 765 755.

Uiteraard is Edward vanwege zijn 12½ jarig jubileum bijzonder verrast door zijn collega’s. Hij is ontvoerd in de Lincoln Towncar Stretch Royale Limousine en meegenomen naar een restaurant in Amersfoort, waar hij werd getrakteerd op een heerlijk diner.
Edward, op naar de volgende 12½ jaar !

Limousine      Edward 12½ jaar bij Besseling

Wist u dat....
- Het nieuwe Besseling Magazine eind februari is uitgekomen?
- U kunt adverteren in ons Besseling Magazine?
- Dit Magazine in al onze touringcars en taxi's te lezen is?
- U het Magazine ook via de website kunt aanvragen?
- De oprichter van de Besseling Groep bijna 65 jaar wordt?
- Er in oktober 2010 groot feest is vanwege ons 25-jarig bestaan?
- Er op 16 oktober een open dag komt om dit met u te vieren?

Besseling Travel verzorgt voor u:
Natuurlijk wist u al dat u bij Besseling terecht kunt voor uitermate kwalitatief vervoer. Maar naast vervoer kunnen wij u ook compleet verzorgde arrangementen bieden. Zoals dagtochten voor individuelen en groepen, zakelijke uitjes (inclusief vergaderarrangement met ondersteuning van audiovisuele middelen), personeelsuitjes en schoolreisjes in binnen- en buitenland. Daarnaast kunt u ook het vervoer voor evenementen waarbij honderden personen uit het gehele land naar één locatie moeten worden vervoerd bij ons onderbrengen.
En ter plaatse pendelen: daar draaien wij ons hand niet voor om!

Wilt u meer informatie hebben, neemt u dan contact op met onze afdeling Verkoop, 033 - 4 765 755 of via email travel@besseling.com. Wij zijn u graag behulpzaam en denken met u mee!

Keurmerk Touringcarbedrijf Besseling Travel
De Stuwdam 5 - 3815 KM Amersfoort
tel 033 - 4 765 755 - www.besseling.com - travel@besseling.comFollow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com