Besseling Travel Nieuwsbrief

Voor onbezorgde en onvergetelijke feestdagen moet u bij Besseling Travel zijn!

De dagen worden korter…met de gezellige kerstdagen voor de deur is Nederland al helemaal in feestelijke stemming. Geniet van de feestdagen met uw familie en/of vrienden en ga er heerlijk op uit! In een luxe comfortabele touringcar van Besseling Travel brengt onze chauffeur u naar elke gewenste locatie in binnen- en buitenland.

Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle ins & outs van Besseling Travel. Ook treft u iedere keer een extra interessante aanbieding aan, waar u als vaste klant speciaal gebruik van kunt maken.

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2010!Wij wensen u fijne feestdagen en veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief en hopen u binnenkort (weer) aan boord van onze touringcar te mogen begroeten!Uitbreiding wasstraat gereed
In onze eerdere nieuwsbrief van september j.l. heeft u kunnen lezen dat de wasstraat van Besseling zou worden uitgebreid. Inmiddels zijn de werkzaam-heden afgerond en is de vergrootte wasstraat gereed. We kunnen ons wagen-park nu nog beter in optimale staat houden en beschikken daarnaast over mogelijkheden om onze klanten goed van dienst te zijn. Zo kunnen nu vrachtwa-gens met aanhangers in zijn geheel door onze wasstraat gewassen worden.

De Frogers Helemaal Heppie
De Frogers Helemaal Heppie!Op zaterdag 14 november was het zover; vanuit het hele land werden alle Heppie-vakantiegangers en Heppie-vrijwilligers uitgenodigd voor een voorstelling van de spectaculaire IJsshow Holiday on Ice “ Spirit of the World” in het Martiniplaza in Groningen. Omdat Besseling Travel haar Besseling Travel Touringcars bij De Frogers Helemaal Heppie!medewerking had verleend aan het programma “De Frogers Helemaal Heppie”, waren ook enige medewerkers van Besseling Travel bij dit feestelijke gebeuren aanwezig.Eerste Besseling Magazine een feit
Voorzijde Besseling MagazineIn november 2009 was het dan eindelijk zover: Ons eigen Besseling Magazine werd gelanceerd. Iets waar we bijzonder trots op zijn!
Met dit magazine wil Besseling haar lezers informeren over ontwikkelingen die binnen ons bedrijf spelen, maar ook de visie van Besseling op het vervoer in de regio Midden Nederland delen. Zo laten we graag zien waar Besseling voor staat en waar we mee bezig zijn!

Om dit Magazine digitaal te bekijken, klik hier.
Heeft u geen magazine ontvangen, maar wilt u de eerstvolgende editie graag wel automatisch toegestuurd krijgen, meldt u zich dan aan op onze website.

Nieuwe uitstraling dagtochtenbrochure
Dagtochten brochures Besseling TravelDe individuele- en groepsdagtochtenbrochures van Besseling Travel krijgen een compleet andere uitstraling. De gidsen worden in een heel nieuw jasje gestoken en zullen spectaculairder en uitgebreider zijn dan ooit tevoren. Dit is mede mogelijk doordat diverse restaurants, musea, rederijen e.a. zijn gaan adverteren in deze brochures.

Bent u benieuwd naar onze sprankelende nieuwe dagtochten in onze vernieuwde mooie dagtochten-brochures? U kunt vanaf heden al één van de nieuwe gidsen aanvragen!
Klik hieronder om de dagtochtenboekje digitaal door te bladeren:
- dagtochtenboekje individueel
- dagtochtenboekje groepen

Eindejaarsknaller!
Sluit het jaar goed af en boek nu vast een rit voor in de maanden januari, februari of maart 2010. U ontvangt dan een korting van maar liefst 50 euro per rit!

Arrangementsaanbieding
Ford buitenIn samenwerking met PBN “de Ardennen specialist” heeft Besseling een aantal actieve arrangementen voor u samengesteld. Deze vinden plaats op het historische en onbewoonde Forteiland in de monding van het Noordzee-kanaal bij IJmuiden. Dit unieke, halfondergrondse fort met een uitgebreid gangenstelsel en meer dan 40 kamers, is een uitdagende en vooral unieke locatie waar PBN in de loop der jaren diverse, speciaal op het fort aangepaste programma’s heeft ontwikkeld U kunt hier terecht met groepen tot 400 deelnemers.

U kunt de volgende avontuurlijke tochten boeken:

* Fort-Discovery: een 4 uur durend programma, ontvangst met koffie/thee, avontuurlijke tocht door het gangenstelsel van het Fort, met verschillende teamopdrachten en een gezellige maaltijdborrel, incl. consumpties in het fort.
Speciale aanbiedingsprijs € 85,00 per persoon

* Fort-Adventure: een 6 uur durend programma, ontvangst met koffie/thee, deelname Fortdiscovery & Teamavontuur abseilen, tokkelen, boogschieten, urban golf, evenwichtsbalk, tevens gezellige maaltijdborrel, incl. consumpties in het fort.
Speciale aanbiedingsprijs € 95,00 per persoon

* Fort-Royaal: een 8 uur durend programma, ontvangst met koffie/thee met lekkers, candybreak, deelname aan Fortdiscovery & Teamavontuur, uitgebreide barbecue, incl. consumpties in het fort en bonbons bij het diner.
Speciale aanbiedingsprijs € 125,00 per persoon

FordeilandHet vervoer van en naar IJmuiden vindt uiteraard plaats met de comfortabele touringcars van Besseling Travel.
De bovenstaande tarieven zijn inclusief vervoer per luxe touringcar en inclusief BTW.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook een arrangement op maat voor u maken.

Aanbieding skiën in Neuss (Duitsland)
Entree Neuss skihalGa mee skiën met Besseling Travel op een sneeuwzekere lokatie: de overdekte skihal in Neuss! Onze comfortabele touringcar zet u voor de deur van de skihal af. Eenmaal binnen, waant u zich in Oostenrijk…..

Neuss skihalArrangement à € 75,00 per persoon:
* Vervoer per comfortabele touringcar
* Dagticket skiën
* 1x Daggerecht naar keuze, inclusief salade
* Gebruik van ski’s, stokken en schoenen
* 3 x Consumptie

Proef de unieke sfeer van Oostenrijk, slechts 45 minuten over de grens van Nederland!

Wist u dat....
- Ook dit jaar onze reizen naar de diverse kerstmarkten waaronder Keulen,
Dortmund, Münster, Osnabrück, Brugge, Antwerpen en Valkenburg een groot
succes zijn. Boek alvast voor volgend jaar!
- Wij druk bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw boekingssysteem? U
daardoor zelf maximaal zicht heeft op uw boeking!
- Besseling een eigen werkplaats heeft, waar ook de grote dubbeldekkers op de brug gaan.
- U kunt adverteren in ons Besseling Magazine, klik hier voor de mogelijkheden.
- Dit magazine in al onze touringcars en taxi’s te lezen is.
- U bij ons ook terecht kunt voor een privé-chauffeur met of zonder wagen.
- Wij ook 9-persoons busjes verhuren zonder chauffeur? Stuur een e-mail voor informatie.

Besseling Travel verzorgt voor u:
Natuurlijk wist u al dat u bij Besseling terecht kunt voor uitermate kwalitatief vervoer. Maar naast vervoer kunnen wij u ook compleet verzorgde arrangementen bieden. Zoals dagtochten voor individuelen en groepen, zakelijke uitjes (inclusief vergaderarrangement met ondersteuning van audiovisuele middelen), personeelsuitjes en schoolreisjes in binnen- en buitenland. Maar ook het vervoer voor evenementen waarbij duizenden personen uit het gehele land naar één locatie worden vervoerd kunt u uitstekend bij ons onderbrengen.
En ter plaatse pendelen: daar draaien wij onze hand niet voor om.

Wilt u meer informatie hebben, neemt u dan contact op met onze afdeling Verkoop, 033 - 4 765 755 of via email travel@besseling.com. Wij denken graag met u mee!

Keurmerk Touringcarbedrijf Besseling Travel
De Stuwdam 5 - 3815 KM Amersfoort
tel 033 - 4 765 755 - www.besseling.com - travel@besseling.comFollow BVervoert on twitter !

 

besseling travel b.v. - telefoon: 033 - 4 765 755 - fax: 033 - 4 765 756 - e-mail: travel@besseling.com - internet: www.besseling.com